Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Moldovan, secretar în Ministerul Sănătății: 'Situația este alarmantă. E un moment extrem de dificil'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Andreea Moldovan

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan, susține că medicii anunță la minister faptul că situația medicală e din ce în ce mai dificilă. Ea spune că în aceste zile trăim un moment extrem de dificil, mai ales din cauza noilor tulpini Covid-19.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

„Situația este alarmantă. Medicii ne spun că este greu. Evoluția cazurilor e mult mai rapidă. Profilul valului 3 e diferit față de valul 1 sau 2.

Aceste unități de primiri urgențe sunt extrem de importante: ele triează pacienții. Efortul mare din ultimele săptămâni e acela de a găsi locuri și spații pentru acești pacienți astfel încât să fie locuri libere.

E un moment extrem de dificil: vin pacienți mulți, vin pacienți în stare gravă. Fiecare gardă e o încercare pentru medici. Ne-am pus întrebarea de ce sunt cazuri atât de grave? Una din explicații e și faptul acesta al deciziei pacientului. Fac un apel la oameni să se testeze la cele mai mici simptome”, a spus Andreea Moldovan, la postul de televiziune Digi24.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.