Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru anunță că PNL se pregătește să dea un MARE TUN financiar: Sper ca Ludovic Orban să fie pe fază

andrei caramitru

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, acuză PNL că se pregătește să dea un mare tun imobiliar. Vizate ar fi imobilele și terenurile RAPPS.

"PSD vrea sa îl dea jos pe Florin Citu pentru ca el chiar vrea sa facă treaba. Zilele următoare va fi balamuc in parlament - vine cu toți sefii din minister și ANAF sa explice nenorocirile PSD-ului. Bun asta. Bravo lui.

Citește și: ISU Timiș anunță INTERVENȚII de ultimă oră în blocul morții din Timișoara: ping - pong cu NERVII celor evacuați

Unde e mai rău e alta informatie primită pe surse. Înțeleg ca exista un “grup de reflecție” care își dorește sa dea un mare tun. Sa zică - domne nu sunt bani la buget. Așa ca trebuie sa vindem ceva. Repede. Terenurile și proprietățile RAPPS, parte din ce are Romsilva, alte terenuri și clădiri deținute de stat. Însă printr-o schema opacă prin care unii pot cumpara pentru un chilipir active foarte valoroase. Un fel de schema “Retrocedarea 2”.

Hmm. Sper sa nu se întâmple pentru că știm deja schema avuta in vedere. Știm și numele din spate - nu le dau încă pentru ca încă nu s-a întâmplat nimic. Sper ca primul ministru sa oprească așa ceva. Monitorizăm", scrie Caramitru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.