Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru, ieşire dură la adresa lui Dan Barna, după ce liderul USR l-a criticat pe Iohannis: 'Incredibilă ieşirea. Bezna minţii'

andrei caramitru

Andrei Caramitru îl atacă dur pe Dan Barna, preşedintele USR, cel pe care l-a consiliat anul trecut. Caramitru critică ieşirea lui Barna împotriva lui Iohannis în scandalul generat de legea privind autonomia Ţinutului Secuiesc.

"Incredibilă iesirea lui Barna de azi. Il compara pe Iohannis cu Vadim Tudor. Bezna mintii.

Sincer - ma bucur ca am scris niste propuneri clare de reforma in USR dupa dezastrul de la prezidentiale, ca nu am mai trecut pe acolo de atunci și ca nu am mai avut vreo discutie cu Dan (pentru ca in loc de schimbare de directie spre esenta USR au ajuns doar in lupte fratricide si pozitii publice gresite). Ma bucur ca mi-am inaintat demisia de acolo deja acum ceva timp (cu clauza ca ma reintorc doar daca lucrurile revin pe un fagas pozitiv).

Pacat de USR/PLUS ca sunt asa de multi oameni ok acolo. Nu îi inteleg cum tolereaza ineptiile unora. Pacat. Mare pacat. Poate - poate - reusesc totusi sa se trezeasca. E important pentru modernizarea tarii asta. Dati-le naibii de liste de candidati si de lupte de culise. Reveniti la ce erati! USR era speranta tarii asteia acum un an. Se poate. Un pic de curaj ce naiba! Eu oricum ii votez, dar e nevoie de mult mult mai mult", scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

Dan Barna spune că mesajul preşedintelui Klaus Iohannis faţă de proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc este regretabil. Afirmaţiile preşedintelui sunt asemănătoare cu cele ale lui Vadim Tudor sau Traian Băsescu, cu temă naţionalistă, e de părere liderul USR. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.