Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru îi scutură pe românii care nu vor armata obligatorie: Veți fi carne de tun!

andrei caramitru

Andrei Caramitru comentează cel mai fierbinte subiect al momentului. Fiul celebrului actor Ion Caramitru spune că e bine ca românii să facă armata pentru că în cazul unui conflict nimeni nu va putea fugi din țară, iar SUA sau NATO nu vor lupta în locul nostru.

Veți fi carne de tun

„Mulți zic: ce bă că suntem în NATO, ne apără ăia! Și oricum dacă iese nasol eu fug. Nu sunt fraier să mi-o iau! Hai să discutăm PE BUNE acum dacă apare o situație serioasă.

Voi credeți ca vin americanii, francezii sau nemții să se lupte pentru noi – și voi in timpul ăsta stați la terase sa vă distrați? Primele linii și 90% din apărare evident ca trebuie facute de noi. Aia o sa fie pe echipamentele sofisticate din spate și pe avioane. E bine să faceți chestia aia voluntară plătită. Sau măcar să învațați singuri la poligon. Sau să învățați să pilotați drone ceva. Că dacă ajungeți în armată fiind praf neștiind nimic – veți fi carne de tun totală. Ce credeți, ca ăia specializați vă protejează pe voi dacă aveți valoare zero? Sau mai degrabă vă pun în fața lor?”, a adăugat Andrei Caramitru.”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.