Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru s-a DEZLĂNȚUIT: 'Mergeti la vot. Nu pentru KWI. Nu contează. Contează însă anihilarea sectei numită PSD'

andrei caramitru

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, mobilizează votanții PSD. Acesta îi numește, într-o postare pe Facebook, sectă.

"Peste tot in lume exista oameni slabi de înger. Unii cred ca pământul e plat. Alții din diverse secte se închina la extratereștri și profetul lor (Rael - un fost pilot de curse) sau la scriitori SF (scientologii). Și le dau toți banii lor și cred nebunește tot ce li se spune.

Citește și: Date de ULTIMĂ ORĂ - Votul din diaspora s-a încheiat în 777 de secții/ STATISTICA de la ora 8

Însă - grupările astea peste tot sunt mici, izolate. La noi însă - avem PSD. O secta in care oameni sărmani acceptă sa fie batjocoriți, furați, umiliți. O sectă unde dumnezeul lor e furtul. Și au 3 profeți : minciuna, țopenia și prostia.

Secta asta însă - a acaparat statul. Ne-a condus 30 de ani.

Acum e cazul sa ii trimitem la gunoi. Sa îi sufocăm cu votul nostru. Votul acum nu este despre Iohannis (nici mie nu îmi place). Este un referendum - vrem sau nu sa ne conducă secta asta condusă de nebuni psihopati sau nu ? Vrem sa mai aibă vreun rol in țara asta sau nu?

Așa ca - oameni buni - mergeti la vot. Nu pentru KWI. Nu contează. Contează însă anihilarea sectei numită PSD", scrie Caramitru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.