Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Marc ar putea fi următorul transfer al lui Dinamo

www.jurnalistii.ro
Dinamo

Andrei Marc (26 de ani) ar putea fi următorul transfer al lui Dinamo. Fundaşul central se regăseşte pe lista de achiziţii conturată de Eugen Neagoe, iar totul s-ar putea concretiza în perioada imediat următoare, potrivit Mediafax.

Neagoe îşi pune strategia la punct pentru următorul sezon din Liga 1 Betano, când Dinamo are ca obiectiv accederea în play-off. Deşi fanii îl contestă şi îl vor plecat, nu pare dispus să renunţe. Discută cu patronul Ionuţ Negoiţă pentru conturarea lotului, a dat deja primele lovituri, prin transferurile lui Cătălin Straton şi Alexandru Răuţă, iar acum e gata să transfere un fundaş central. Potrivit Gsp.ro, Neagoe îl vrea pe Andrei Marc, retrogradat în liga secundă cu Concordia Chiajna, astfel că, cel mai probabil, ar veni la Dinamo din postura de jucător liber de contract.

Citește și: Mircea Lucescu: A început cu un handicap enorm, în primul rând suporterii nu îl voiau, i-au dat foc mașinii lui Răzvan

Dacă mutarea se va concretiza, Marc are posibilitatea să revină la Dinamo după experienţa din februarie 2015 – august 2016, când bifa 44 de meciuri şi se făcea remarcat cu două goluri şi o pasă decisivă. Fundaşul central este legitimat la Concordia Chiajna din august 2017, după o experienţă în Turcia, la Sanliurfaspor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.