Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Tinu, candidatul surpriză cu care AUR are șansa de a câștiga Primăria Sectorului 2

AUR
Andrei Tinu lansase sectorul 2

În prezența lui Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din  România, a lui Marius Dorin Lulea, prim-vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, Adrian Axinia, vicepreședinte al formațiunii conduse de George Simion, a lui Mihai Enache, candidat la Primăria Capitalei din partea suveraniștilor, a Ioanei Ramona Bruynseels, candidatul AUR la Primăria Sectorului 1, a lui Ionel Petre, secretarul general al Republicanilor și a membrilor și simpatizanților celor două formațiuni politice componente ale Alianței AUR, a avut loc un eveniment important pentru viitorul politic și administrativ al Bucureștilor: lansarea lui Andrei Tinu, candidatul surpriză cu care AUR are șansa să câștige Primăria Sectorului 2.

Andrei Tinu are 38 de ani, este căsătorit și tatăl a trei copii. Este fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, fostul director și proprietar al cotidianului „Adevărul”, mort în condiții suspecte în prima zi a anului 2003. Andrei Tinu este doctor în Istorie al Universității din București, cu o teză despre invazia trupelor URSS și ale aliaților în Cehoslovacia, și lector universitar doctor al Facultății de Drept din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București, titular al cursurilor de Istoria statului și dreptului românesc și Drept canonic. Este un cunoscător al administrației publice, deținând funcțiile de vicepreședinte și de președinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie. În prezent, Tinu este vicepreședinte al Partidului Republican din România și președinte al Filialei București a acestei formațiuni membre a Alianței AUR.

content-image

În discursul său, Andrei Tinu a ținut să evidențieze faptul că își dorește să rezolve problemele cronice ale Sectorului 2, probleme care s-au cronicizat din cauza incompetenței și nepăsării actualului primar, useristul Radu Mihaiu, care nu se poate lăuda cu nicio realizare. Sectorul este în continuare administrat prost, iar găștile interlope au pus stăpânire pe cartiere precum Colentina, Tei-Toboc sau Baicului.

„Nu despre cine sunt eu vreau să vorbesc astăzi – a spus președintele PRR București și candidat al Alianței AUR la funcția de primar al Sectorului 2 –, ci  despre problemele cu care se confruntă bucureștenii din Sectorul 2, despre nepăsarea și nepriceperea autorităților, despre șobolanii care mișună în Piața Obor, despre casele cu WC-uri în spatele curții din cartierul Andronache, despre infracționalitatea extrem de ridicată din Colentina, din Tei-Toboc, din Petricani și din Baicului, despre lipsa locurilor de parcare, despre blocurile construite între case și despre alte și alte probleme pe care eu și echipa Alianței AUR le-am identificat. Sunt probleme cronice, unele pe care le putem rezolva prin aplicarea unor măsuri administrative imediate, altele pentru care avem nevoie de mai mult timp, de curaj, dar mai ales de minți și de condeie de AUR, capabile să scrie proiectele necesare dezvoltării sectorului ”.

De asemenea, candidatul AUR a spus că Radu Mihaiu, „împreună cu habarniștii lui” trebuie să plece, iar în locul lor bucureștenii de aici au șansa de a vota oameni competenți și corecți, capabili să aducă bunăstarea cetățenilor care trăiesc, muncesc și învață în sectorul 2.

Programul cu care Andrei Tinu vine în fața alegătorilor este unul simplu, bazat pe valorile și principiile unei administrații moderne: transparență, eficiență, profesionalism și grija față de banul public. Între punctele programului candidatului AUR la funcția de primar al Sectorului 2 se numără: amenajarea de parcuri și de locuri de joacă pentru copii în toate cartierele și zonele sectorului, sprijinirea Bisericii Ortodoxe Române, Maica Spirituală a Poporului Român, și a tuturor cultelor religioase recunoscute, construirea unor centre de noapte pentru persoanele fără adăpost, victimele violenței domestice și copiii abuzați, acordarea, în condițiile legii, a unor tichete de masă persoanelor de peste 60 de ani care locuiesc în Sectorul 2 și susținerea oamenilor de afaceri care investesc sau angajează locuitori ai Sectorului 2, prin scutirea de taxele locale sau prin alte măsuri menite să le faciliteze activitatea.

Prezent la eveniment, liderul național al Partidului Republican din România, Marian Cucșa, a salutat candidatura lui Andrei Tinu la funcția de primar al Sectorului 2, susținând că e timpul profesioniștilor, a acelor oameni care știu și pot să facă mai multă administrație și mai puțină politică. Liderul republican s-a arătat încrezător în victoria lui Tinu și a echipei AUR, concluzionând că „accidente” precum alegerea lui Mihaiu, a lui Nicușor, a lui Fritz și a Clotilde Armand trebuie evitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.