Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Vlad va fi titular în poarta lui FCSB din sezonul viitor

www.gsp.ro
Andrei Vlad

Regulamentul FRF, care prevede ca din sezonul viitor echipele să fie obligate să aibă pe teren doi jucători U21, îi poate da o nouă şansă lui Andrei Vlad (19 ani) în poarta celor de la FCSB potrivit mediafax.

Portarul naţionalei U21 poate beneficia de această nouă regulă şi să redevină titular în poarta vicecampioanei României, lucru anunţat chiar de Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB: "Din sezonul viitor trebuie să începi cu doi jucători născuţi după 1 ianuarie 1998. Un club serios va trebui să aibă cel puţin şase-şapte fotbalişti U21. Nu poţi să ai un fundaş dreapta, doi mijlocaşi, un atacant. Un club profesionist trebuie să aibă cel puţin doi jucători pe un post", a declarat Stoica, la DigiSport.

MM a lăudat prestaţia de la antrenamente a lui Vlad, însă decizia finală în cazul portarului va fi luată tot de către finanţatorul Gigi Becali: "Decizia îi aparţine lui Gigi (n.red - întrebat dacă Andrei Vlad va apăra în locul Bălgrădean sezonul viitor). Vom vedea dacă va apăra în Europa League sau în Liga 1. Pot spune că Andrei Vlad e un jucător foarte serios. El închide sala de forţă. Mai trag şi eu cu ochiul, nu stă degeaba. E foarte serios şi îl văd tot mai bine la fiecare antrenament".

Tânărul portar era văzut drept titularul postului încă de la începutul acestui sezon, însă gafele numeroase l-au făcut pe Cristian Bălgrădean (31 de ani) să îi ia faţa între buturile celor de la FCSB. Greşeala care i-a pus capac lui Vlad a avut loc în meciul cu Rapid Viena, de pe Arena Naţională, care a costat-o pe echipa lui Becali calificarea în grupele UEFA Europa League.

Înaintea meciului cu Sepsi OSK, Becali a anunţat că Vlad va fi titular din sezonul 2019/2020: "Din sezonul viitor, greşeşte sau nu greşeşte Bălgrădean, va apăra Andrei Vlad. El trece la timonă. Moruţan şi Coman vor fi şi ei titulari de drept".

În acest sezon, Andrei Vlad a încasat şase goluri în cele cinci partide în care a evoluat, dintre care două în campionat, două în Liga I Betano şi una în play-off-ul Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.