Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreias Calcan va evolua la Politehnica Iaşi

https://www.worldfootball.net/
andreias calcan

Jucătorul Andreias Calcan, 26 de ani, a smnat un contract cu Politehnica Iaşi, a anunţat gruparea din Liga I, potrivit news.ro.

Mijlocaşul ofensiv venit de la formaţia maghiară Ujpest a trecut cu bine testele medicale şi a intrat în programul echipei antrenate de Daniel Pancu.

Noul fotbalist din Copou s-a născut pe 9 aprilie 1994 la Slatina şi a evoluat, de-a lungul timpului, la formaţii din România, Olanda şi Ungaria. Are în palmares o Cupă şi o Supercupă a României cu FC Viitorul, precum şi jocuri în calificările Ligii Europa. Andreias a marcat 23 de goluri în 164 de partide oficiale.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

În carieră, el atrecut pe la U Cluj, Willem II Tilburg, FC Dordrecht, Almere, FC Viitorul şi Ujpest.

Începând de astăzi, Andreias Calcan este jucătorul Politehnicii Iaşi. Mijlocaşul ofensiv venit de la formaţia maghiară Ujpest a trecut cu bine testele medicale şi a intrat în programul echipei lui Daniel Pancu. Noul fotbalist din Copou s-a născut pe 9 aprilie 1994 la Slatina şi a evoluat, de-a lungul timpului, la formaţii din România, Olanda şi Ungaria. Are în palmares o Cupă şi o SuperCupă a României cu FC Viitorul, precum şi jocuri în calificările Ligii Europa. Andreias a marcat 23 de goluri în 164 de partide oficiale.

"Este o nouă provocare pentru mine", a declarat Calcan la semnarea contractului cu Poli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.