Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray a obţinut trei victorii consecutive la un turneu ATP, pentru prima oară din octombrie 2019

Tenismanul britanic Andy Murray a obţinut trei victorii consecutive la un turneu ATP, pentru prima oară din octombrie 2019, după ce a câştigat prin retragerea belgianului David Goffin partida din sferturile de finală ale competiţiei Sydney Tennis Classic, dotată cu premii totale în valoare de 521.000 de dolari, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Goffin, 31 ani, a acuzat o durere la genunchi şi s-a retras după primul set câştigat de scoţian cu 6-2. Belgianul va juca în primul tur de la Australian Open cu un alt britanic, Dan Evans.

Murray, triplu câştigător de Grand Slam, a înlănţuit trei victorii ultima oară la turneul de la Antwerp în octombrie 2019, unde a câştigat unicul său titlu de la apariţia problemelor sale de la şold.

În semifinale la Sydney, Murray va juca împotriva americanului Reilly Opelka, al patrulea favorit, care l-a eliminat pe conaţionalul său Brandon Nakashima cu 7-6 (4), 6-2.

La Australian Open, dublul campion olimpic îl va avea adversar în primul tur pe georgianul Nikoloz Basilaşvili, cap de serie numărul 21, pe care l-a eliminat în optimi la Sydney cu 6-7 (4), 7-6 (3), 6-3.

Într-o altă partidă din sferturi la Sydney, rusul Aslan Karaţev, principalul favorit, l-a învins pe italianul Lorenzo Sonego, cap de serie numărul 5, cu 6-2, 3-6, 6-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.