Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray a sancționat momentul sexist de la gala ''Balonul de Aur'', îndreptat împotriva Adei Hegerberg

Andy Murray

Andy Murray a sancționat aspru momentul mai puțin plăcut de la gala de decernare a Balonului de Aur, organizată luni. Tenismenul nu a fost de acord cu remarca prezentatorului Martin Solveig, care a pus-o pe Ada Hegerberg să facă ”twerk”, notează mediafax.

Totul s-a întâmplat când sportiva a fost invitată pe scenă, pentru a primi premiul de cea mai bună fotbalistă a lumii. Hegerberg a rămas surprinsă de cerința lui Solveig, iar Murray a remarcat momentul și a reacționat pe un site de socializare: "Un alt exemplu de sexism ridicol care încă există în sport. De ce femeile trebuie să suporte asemenea nenorociri? Ce întrebări le-au fost puse lui Mbappe şi Modric?

Îmi imaginez că despre fotbal. Şi pentru cei care cred că subiectul e mai mediatizat decât e cazul, pentru că a fost doar o glumă, am un mesaj: nu a fost. Am fost implicat în sport toată viaţa, iar nivelul de sexism e incredibil", a spus Andy Murray, citat de skysports.com.

Ulterior, prezentatorul şi cea mai bună jucătoare a lumii s-au întâlnit în culise. Solveig şi-a prezentat scuzele şi a ţinut să menţioneze acest lucru şi pe Twitter: "Am vorbit cu Ada şi mi-a spus că a înţeles gluma. Îmi prezint scuzele dacă a fost ceva ofensator, nu asta a fost intenţia mea. Nu în ultimul rând, felicitări Adei pentru trofeul câştigat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.