Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray, dublu campion olimpic, va participa la JO de la Tokyo

Andy Murray

Tenismanul scoţian Andy Murray va reprezenta Marea Britanie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu, cu intenţia de a-şi apăra medaliile de aur cucerite în 2012 şi 2016, informează EFE.

Murray, fost lider al clasamentului ATP, a câştigat, de asemenea, o medalie de argint la Jocurile de la Londra, în 2012, în proba de dublu mixt, împreună cu compatrioata sa de Laura Robson.

"Jocurile Olimpice înseamnă mult pentru mine. Este o onoare imensă să pot concura la patru ediţii ale Jocurilor. Rolul de purtător de drapel pe care l-am îndeplinit la Rio a reprezentat unul dintre cele mai importante momente din cariera mea", a precizat Murray,

Echipa britanică va fi compusă din Dan Evans şi Andy Murray, la simplu masculin, Johanna Konta şi Heather Watson, la simplu feminin. În plus, Andy Murray va evolua la dublu alături de Joe Salisbury.

La JO de la Londra, Andy Murray l-a învins în finală pe elveţianul Roger Federer (6-2, 6-1, 6-4), iar patru ani mai târziu, la Jocurile de la Rio, a dispus în ultimul act de argentinianul Juan Martin del Potro (7-5, 4-6, 6-2, 7-5).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.