Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray speră să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, în ciuda discuţiilor despre retragere

Eurosport
Any Murray

Tenismanul britanic Andy Murray speră să poată concura pentru o a treia medalie olimpică de aur, anul acesta la Paris, în ciuda formei mai slabe pe care o traversează, cu doar câteva luni înainte de a pune capăt prestigioasei sale carierei, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Murray, în vârstă de 36 de ani, singurul jucător din tenisul masculin care a cucerit până acum două titluri olimpice la simplu, nu a obţinut rezultate satisfăcătoare în ultimele luni, iar în prezent se află pe locul 67 în clasamentul ATP.

Până la victoria împotriva lui Alexandre Muller, luna aceasta la Doha, britanicul a înregistrat şase înfrângeri consecutive, iar miercuri a afirmat că probabil nu va mai juca după această vară.

"Sper să pot avea şansa de a juca la încă o ediţie", a declarat Murray miercuri pentru postul de radio BBC, când a fost întrebat dacă va fi prezent la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ţinta imediată a lui Murray va fi să-şi recapete forma pentru Wimbledon, despre care mulţi au sugerat că ar putea fi locul logic pentru el în care să pună capăt carierei sale.

Scoţianul s-a bucurat de o victorie încurajatoare împotriva canadianului Denis Shapovalov, luni la Dubai, dar a pierdut miercuri în faţa francezului Ugo Humbert.

După acest eşec, Murray a spus: ''Probabil că nu voi mai juca după această vară. Sunt întrebat despre asta după fiecare meci pe care îl disput, după fiecare turneu la care particip. M-am plictisit de întrebare, ca să fiu sincer".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.