Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anett Kontaveit s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova

https://ca.movies.yahoo.com/
karolina pliskova

Estonianca Anett Kontaveit, cap de serie Nr.8, s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor, competiţia de final de sezon din circuitul feminin de tenis (WTA), dotată cu premii totale în valoare de 5 milioane de dolari, care are loc anul acesta la Guadalajara (Mexic), după ce a trecut vineri de cehoaica Karolina Pliskova, a treia favorită, cu 6-4, 6-0.

Aflată în mare formă, jucătoarea estoniană, care a câştigat de la finele lunii septembrie patru turnee (Cleveland, Ostrava, Moscova şi Transylvania Open de la Cluj), şi-a asigurat primul loc în grupa Teotihuacan cu 2 victorii, potrivit Agerpres.

Miercuri, la debutul său în competiţie, Kontaveit a trecut de o altă jucătoare din Cehia, Barbora Krejcikova, a doua favorită, laureata surpriză de la Roland Garros din luna iunie.

În celălat meci al grupei, spanioloaica Garbine Muguruza (Nr.6) a dispus de Krejcikova, cu 2-6, 6-3, 6-4, şi a urcat pe locul secund în grupă cu o victorie, urmată de Pliskova (1 victorie) şi Krejcikova (o victorii).

Primele două jucătoare din fiecare grupă (Teotihuacan şi Chichen Itza) se califică în semifinale. Dacă două jucătoare sunt la egalitate, rezultatul confruntării lor directe le departajează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.