Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajata unei primării din Dolj a fost prinsă cu 17 cărți de identitate în mașină, care aveau aplicate autocolantul cu inscripția 'votat'

Armstrong Economics
frauda electorala

O angajată a Primăriei Bistreți, județul Dolj, a fost prinsă cu 17 cărți de identitate în mașină, care aveau aplicate autocolantul cu inscripția ”votat”. Pe numele femeii s-a întocmit dosar penal pentru fraudă la vot, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, polițiștii au fost sesizați că într-o comună din județul Dolj că o angajată a unei primării ar fi strâns mai multe cărți de identitate ale unor cetățeni de localitate și ar fi votat în locul acestora.

Polițiștii au găsit în autoturismul persoanei respective 17 cărți de identitate care aveau aplicate pe spate autocolantul cu inscripția votat.

S-a întocmit dosar penal pentru fraudă la vot.

Citește și: BEJ Bihor a suplimentat buletinele de vot de la secția din Băile Felix, unde s-a înregistrat un număr mare de turiști care votează la referendum

Președinte BEJ Dolj, Cristian Nicolae Iliescu, a declarat că este vorba despre o angajată a Primăriei Bistreți.

"Am aflat de la un comisar de poliție, care mi-a solicitat ridicarea listelor, ceea ce nu e posibil astăzi. Dar da, am aflat și noi despre faptul că o femeie avea asupra ei mai multe cărți de identitate. Înțeleg că se fac cercetări", a spus Cristian Nicolae Iliescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.