Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu protestează de două săptămâni împotriva inechităţilor salariale

Twitter
judetul giurgiu

Cei 51 de angajaţi ai DSP Giurgiu şi de la Laboratorul de analize Giurgiu au protestat miercuri, pentru a unsprezecea zi lucrătoare consecutiv, în faţa instituţiei faţă de inechităţile salariale.

"Sindicatul Forţa Legii ne reprezintă la negocieri. Angajaţii din DSP Giurgiu protestează alături de colegii din întreaga ţară ca urmare a nedreptăţii făcute de legiuitori care au hotărât că cei din DSP nu trebuie plătiţi la fel ca cei din CAS. Activitatea complexă desfăşurată de instituţia noastră este mai puţin cunoscuta însă demonstrăm zi de zi ca facem eforturi susţinute pentru a răspunde cerinţelor legislative şi nevoilor sistemului sanitar. Vrem un sistem de salarizare echitabil şi dorim ca importanţa muncii noastre sa fie recunoscută şi remunerată ca atare', se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de sindicaliştii din cadrul DSP Giurgiu, potrivit Agerpres.

Angajaţii DSP Giurgiu şi de la Laboratorul de Analize Giurgiu au protestat miercuri între orele 11:00-13:00, în faţa instituţiei.

Ei spun că protestele au apărut ca urmare a inechităţilor salariale pentru că salariile lor nu au mai fost majorate din anul 2018, iar cei de la Casele de Sănătate au obţinut majorarea grilei de salarizare, în timp ce solicitările DSP au fost respinse, deşi şi această instituţie face parte din sistemul de sănătate.

Angajaţii DSP Giurgiu spun că vor continua protestele şi în zilele următoare dacă doleanţele lor nu vor fi rezolvate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.