Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angel Di Maria, la final de contract cu PSG, s-ar putea întoarce după doisprezece ani la Benfica

www.gsp.ro
Angel di Maria

Fotbalistul argentinian Angel Di Maria, al cărui contract cu Paris Saint-Germain expiră la sfârşitul lui iunie, s-ar putea întoarce după doisprezece ani la Benfica Lisabona, scrie ziarul portughez Record, citat de RMC Sport, potrivit Agerpres.

La mai puţin de o săptămână după eliminarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor (1-3 în returul cu Real Madrid), PSG a ajuns la ora la care va trebui să ia nişte decizii, inclusiv unele referitoare la câţiva jucători. Printre aceştia este Angel Di Maria, aflat la final de contract. Argentinianul a fost introdus în minutul 81 al partidei de pe Santiago Bernabeu, în care s-a accidentat.

Atacantul, în vârstă acum de 34 de ani, a jucat între 2007 şi 2010 la Benfica, unde şi-a făcut un nume, ceea ce i-a permis să semneze cu Real Madrid. Potrivit Record, salariul internaţionalului argentinian nu permite deocamdată începerea negocierilor între clubul lusitan şi vicecampioana Franţei.

În dificultate în campionat, unde este pe locul 3, la 12 puncte de liderul FC Porto, Benfica va juca marţi, în returul optimilor Ligii Campionilor, pe terenul lui Ajax Amsterdam, cu care a remizat în tur (1-1). Benfica ar reuşi să dea o lovitură dacă l-ar readuce pe atacantul care a disputat deja 120 de meciuri cu gruparea din Lisabona, cu care a câştigat trei trofee (campionatul în 2010, Cupa Ligii portugheze în 2009 şi 2010),

După ce s-a despărţit în 2014 de Real Madrid, Di Maria a jucat un sezon la Manchester United, înainte de a veni la PSG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.