Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angela Merkel a suferit o accidentare la genunchi: fostul cancelar german se recuperează și nu participă la înmormântarea lui Gorbaciov

Daily Mail
Angela Merkel

Fostul cancelar german Angela Merkel se află în recuperare după ce s-a accidentat la genunchi, a declarat miercuri o purtătoare de cuvânt pentru agenţia DPA, ca răspuns la o întrebare dacă Merkel va călători în Rusia pentru funeraliile fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov.

"Nu este posibil să se facă o declaraţie despre o astfel de călătorie", a spus purtătoarea de cuvânt, în timp ce o serie de factori încă sunt incerţi, transmite Agepres.

Cu toate acestea, ea a precizat că Merkel nu va putea participa la un asemenea eveniment în septembrie, "întrucât a suferit o accidentare la genunchi la sfârşitul vacanţei", acum aproximativ trei săptămâni.

Nu au fost oferite detalii despre accidentare, cu excepţia faptului că Merkel nu a necesitat intervenţie chirurgicală şi se recuperează bine.

Merkel i-a adus miercuri mai devreme un omagiu lui Gorbaciov, pe care l-a descris drept un "politician global unic". Fostul lider sovietic a murit în noaptea de marţi spre miercuri la vârsta de 91 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.