Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anghel Iordănescu, dezamăgit după eliminarea CFR Cluj din Liga Europa: 'Eu nu am mai văzut aşa ceva. Îmi este greu să înţeleg ce a făcut acest arbitru'

Facebook
Anghel Iordanescu

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat, joi seară, la Digisport, că este dezamăgit de eliminarea formaţiei CFR Cluj din Liga Europa, subliniind că nu înţelege decizia arbitrului francez Benoît Bastien de a acorda penalti pentru Young Boys Berna.

"Felicit echipa pentru momentele bune, a fost organizare bună, ocaziii bune, cel puţin în prima repriză. A fost un joc bun, în care în permanenţă am avut speranţa de a ne califica. Din păcate a venit un final nedrept. Eu nu am mai văzut aşa ceva. Îmi este greu să înţeleg ce a făcut acest arbitru. Sunt dezamăgit, extrem de trist, să pierzi pe final cu o decizie a arbitrului..practic nu ştiu dacă cineva dădea penalti", a declarat Anghel Iordănescu, tatăl antrenorului de la CFR, Edward Iordănescu, potrivit news.ro.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

Căt priveşte evoluţia echipelor româneşti în cupele europene, Iordănescu a spus că CFR a lăsat o impresie bună, iar FCSB a fost eliminată din cauza coronavirusului.

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Young Boys Berna, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa. Acest rezultat, influenţat de un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoît Bastien, a dus la eliminarea clujenilor din Liga Europa. CFR a terminat cu doi jucători eliminaţi, portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Djokovici, acesta din urmă insultându-l pe arbitru. A marcat Nsame '90+3 (p) şi Gaudino '90+6 pentru gazde, respectiv Debeljuh '84 pentru clujeni.

Au marcat: Nsame '90+3 (p), Gaudino '90+6 / Debeljuh '84.

În minutul 90, Bălgrădean a boxat un balon în careul mic, din faţa unui adversar care a căzut ca secerat. Arbitrul francez a considerat că portarul român, care l-a atins uşor după ce a boxat mingea, l-a lovit în faţă pe jucătorul gazdelor şi a dictat penalti, eliminându-l apoi pe Bălgrădean, care a protestat vehement.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.