DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

ANI: Fost procuror din Caracal nu își poate justifica averea

integritate, ani

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 358.028 Lei (aprox. 92.367 Euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către NICULĂIȚĂ IACOB, fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Județul Olt, în perioada 09 mai 2003 — 31 decembrie 2012.

În acest sens, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Craiova, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către NICULĂIȚĂ IACOB în perioada 09 mai 2003 — 31 decembrie 2012.
”Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază — de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. NICULĂIȚĂ IACOB a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.
Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare”, se arată într-un comunicat al ANI.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.