Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Animaţia 'Grinch' s-a menţinut în fruntea box office-ului românesc de weekend

grinch

Animaţia „Grinch/ The Grinch” s-a menţinut în fruntea box office-ului românesc, după ce a generat încasări de aproximativ 1 milion de lei în al doilea weekend de la premieră, scrie news.ro.

Al optulea film de animaţie produs de Illumination şi Universal Pictures, „Ginch” a fost vizionat de 48.658 de spectatori şi a generat încasări de 960.595 de lei, potrivit cifrelor transmise News.ro de Cinemagia.

Filmul fantastic de aventuri „Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri/ The Nutcracker and the Four Realms”, cu Mackenzie Foy, Keira Knightley şi Morgan Freeman în distribuţie, a debutat pe poziţia a doua în clasamentul românesc, cu încasări de 811.113 lei.

„Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter”, s-a menţinut pe locul al treilea, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 585.571 de lei şi a fost vizionat de 25.380 de spectatori.

Filmul de acţiune „Creed II”, cu Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone în distribuţie, a coborât două poziţii în top, până pe patru, cu încasări de 574.420 de lei în al doilea weekend de la lansare.

Drama biografică „Bohemian Rhapsody”, despre Freddie Mercury şi trupa Queen, a fost vizionată - în al cincilea weekend de la premieră - de 23.611 spectatori şi a generat încasări de 517.307 lei.

Citește și: A zecea serie de titluri 'Amicus Romaniae' acordată de Institutul Cultural Român de la Lisabona

Filmul horror „Diavolul în carne şi oase/ The Possession of Hannah Grace”, regizat de Diederik Van Rooijen, a debutat pe locul al şaselea, cu încasări de 430.958 de lei şi 21.672 de spectatori.

Drama „Văduvele/ Widows”, de Steve McQueen, cu Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo în distribuţie, a coborât două locuri în top, până pe şapte, după ce - în al doilea weekend de la premieră - a generat încasări de 232.513 lei şi fost vizionată de 10.935 de spectatori.

Lungmetrajul „Moromeţii 2”, de Stere Gulea, a coborât două locuri în box office-ul românesc, după ce - în al treilea weekend de la premieră - a generat încasări de 227.373 de lei şi a fost vizionat de 18.083 de spectatori.

Animaţia „Elliot: o poveste de Crăciun/ Elliot the Littlest Reindeer” a coborât două locuri, până pe nouă, după al patrulea weekend de la premieră. Filmul a generat încasări de 175.069 de lei şi a fost vizionat de 9.734 de spectatori.

Drama muzicală „S-a născut o stea/ A Star Is Born”, de Bradley Cooper, care joacă rolul principal alături de Lady Gaga, s-a clasat pe poziţia a zecea în top, după al şaptelea weekend. Filmul a generat încasări de 120.170 de lei şi a fost vizionat de 5.374 de spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.