Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANRP recuperează 11 milioane de lei

anrp

Tribunalul Bucureşti a dat câştig de cauză Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) şi a dispus întoarcerea în conturile instituţiei a 11 milioane de lei. Această sumă a fost executată silit în mod ilegal de către un cesionar.

"În anul 2012, în mod eronat, Judecătoria Sectorului 2 a admis cererea cesionarului de executare silită a ANRP, într-un dosar de despăgubire nesoluţionat şi în baza unui raport de evaluare care nu fusese aprobat de Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor", informează un comunicat al ANRP.

Suma a fost trasă din conturile ANRP de către executorii judecătoreşti încă din anul 2012 şi acum, conform hotărârii instanţei, trebuie restituită, precizează sursa citată.

ANRP anunţă că, până la această dată, cuantumul sumelor pe care urmează să le recupereze ca urmare a anulării mai multor executări silite nelegale este de 87 milioane lei.

"Atragem, încă o dată, atenţia persoanelor care se consideră că au dreptul de a primi despăgubiri că, prin folosirea unor astfel de 'inginerii' execuţionale, se expun riscului de a returna statului atât sumele executate, cât şi contravaloarea serviciilor de recuperare", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.