Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șansele ca Olăroiu să revină la FCSB sunt prctic nule, afirmă Mirel Rădoi

www.digisport.ro
Cosmin Olăroiu

Şansele ca Gigi Becali (60 de ani) şi Cosmin Olăroiu (49 de ani) să lucreze din nou împreună la FCSB sunt, practic, inexistente în acest moment. O spune Mirel Rădoi, finul lui Becali şi un apropiat al lui Oli, care a încercat să afle direct de la sursă dacă mutarea are în spate ceva real, informează mediafax.

După ce Dică a pierdut cu Universitatea Craiova, 1-2 în deplasare, s-a vehiculat varianta Olăroiu la FCSB, cu informaţii venind dinspre Gigi Becali şi neinfirmate de omul de afaceri. S-a vorbit că latifundiarul din Pipera i-ar pune pe masă semifinalistului Cupei UEFA zece milioane de euro în cazul în care FCSB ajunge, în sfârşit, în grupele Ligii Campionilor, iar zvonurile au stârnit interesul lui Mirel Rădoi.

Fostul căpitan din Ghencea l-a sunat pe Olăroiu pentru a afla dacă acesta se întoarce la FCSB, iar răspunsul primit a închis subiectul pentru moment: "L-am sunat pe Olăroiu să văd dacă vine la FCSB. Eram curios ca toată lumea, după ce am citit în presă. Mi-a spus că nu înţelege de unde a apărut această variantă. Nu cred că există nicio posibilitate şi nu văd motivele pentru care el şi-ar dori să se întoarcă", a declarat Rădoi, marţi, 30 octombrie, la Pro X.

Aproximativ şapte milioane de euro pe an câştigă Cosmin Olăroiu la actuala echipă, Jiangsu Suning.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.