Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘANTAJATĂ de jurnaliști cu poze cu ea goală, o mare VEDETĂ a publicat fotografiile în cauză: A cântat și la București / FOTO

Cântăreaţa Sia a publicat pe internet, luni, o fotografie în care apare nud, pentru a împiedica vânzarea imaginii de către paparazzi, îndemnându-şi fanii să facă economie, informează The Independent.

Artista, care este cunoscută pentru că apare de cele mai multe ori cu faţa acoperită de măşti sau peruci, a publicat fotografia alături de mesajul: ”Se pare că cineva încearcă să le vândă fanilor mei fotografii nud cu mine. Păstraţi-vă banii, uitaţi-o aici, pe gratis. În fiecare zi este Crăciun (cu referire la ”Everyday is Christmas”, albumul cu melodii de Crăciun pe care îl va lansa în această lună, n.r.)”, scrie news.ro.

Citește și: Protecția Consumatorilor a făcut ravagii în hipermarketuri: În ce magazine s-au găsit promoții false și produse cu etichete greșite

Mesajul ei sugerează că o agenţie foto a încercat să vândă 15 fotografii cu cântăreaţa, în cel puţin una dintre acestea artista apărând nud. Deşi fotografiile conţin denumirea agenţiei americane FameFlyNet, nu este clar dacă aceasta a anunţat vânzarea imaginilor.

Fanii cântăreţei au apreciat gestul artistei, cu mai multe GIF-uri şi mesaje precum: ”Eşti o legendă” şi ”Te iubesc atât de mult!”.

Citește și: Semnalul de alarmă care CUTREMURĂ mii de oameni! De ce ar putea să dispară ajutoarele de căldură

Sia Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975, în Australia), cunoscută sub numele de Sia, este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare. A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy. În 2016, ea a lansat albumul ”This is Acting” şi a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie îşi va lansa primul album de Crăciun, ”Everyday is Christmas”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.