Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 1 transferă de la Digi 24: Și-a luat înapoi un fost angajat

digi24 logo

Plecare la vârful Digi24. Stația de știri rămâne fără unul dintre cei mai vechi oameni. Este vorba de Radu Maxim, care lucrează la Digi 24 încă de la începutul stației, în 2011anunță paginademedia.ro.

Citește și: Dan Barna trece la atac: ‘Are un tupeu special. Îl sfătuiesc să rămână în barca lui’

În ultima perioadă, Maxim a fost producător general al Digi 24 (poziție pe care a fost numit în urmă cu o lună și jumătate). Din informațiile Paginademedia.ro, Radu Maxim pleacă la Observatorul Antenei 1. De altfel, Maxim a mai lucrat în Intact timp de 16 ani, înainte de Digi24 (a fost, printre altele, EOD - Editor of the Day Antena 1 și Antena 3).

Contactat de Paginademedia.ro, Radu Maxim nu a comentat informația.

Radu Maxim s-a angajat la Digi24 în primăvara anului 2011, având rol de editor, potrivit profilului său de LindeIn. Înainte de Digi24, a mai lucrat la Romantic FM (1995-2004), Antena 1 (2004-2005), Antena 3 (2005-2011), potrivit aceleiași surse. Până în luna martie a acestui an, rolul de producător general al Digi 24și apoi producător executiv a fost deținut de Bebe Nicola, plecat între timp la Prima TV. După plecarea lui Nicola, atribuțiile sale au fost preluate de Dana Ichim. Ea a fost producător general până în această toamnă.

Citește și: Teodorovici îi cere demisia lui Cîțu de la ministerul de Finanțe:’A sabotat cursul de schimb’

Reamintim că de la începutul lunii octombrie Dumitru Rahău a preluat coducerea editorială a stației, din poziția de redactor șef, în locul Cristinei Airabedian. Tot de atunci, Rahău a intrat și în boardul de conducere al Digi 24, alături de Mihai Dinei, Anca Mireanu și Cosmin Prelipceanu. Totodată, Marius Tian ocupă funcția de redactor șef adjunct la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.