Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anthony Fauci susține că tratamentul revoluționar, dar încă neacreditat, l-a ajutat pe Donald Trump

www.gettyimages.com
anthony fauci

Cel mai impoortant expert în boli infecţioase din Statele Unite, Anthony Fauci, a declarat joi că terapia experimentală cu anticorpi a companiei Regeneron l-a ajutat probabil pe preşedintele Donald Trump să lupte cu infecţia de Covid-19, transmite Reuters.

Citește și: Ambasadorul SUA anunță o investiție RECORD a americanilor în România: Începe perioada Renașterii!

”Există o probabilitate rezonabil de bună că l-a făcut să se simtă mult mai bine”, a afirmat Fauci în timpul unui interviu acordat MSNBC, informează News.ro.

Fauci a mai spus că pandemia de Covid-19, care a provocat moartea a peste 210.000 de oameni în Statele Unite şi a peste 1 milion de oameni la nivel mondial, este mult mai gravă decât gripa sezonieră.

”Nu există niciun dubiu în această privinţă”, a spus Fauci, întrebat fiind despre tweetul preşedintelui Trump în care acesta a comparat Covid-19 cu gripa. Twitter a şters tweetul respectiv al preşedintelui.

Trump, care a anunţat vinerea trecută că este infectat cu noul coronavirus, a fost spitalizat timp de trei zile şi a fost tratat cu un cocktail de anticorpi monoclonali ai Regeneron, cu medicamentul antiviral redemsivir şi cu steroidul dexametazonă.

Regeneron a solicitat miercuri Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA să autorizeze utilizarea în regim de urgenţă a tratamentului său cu anticorpi pentru tratarea Covid-19, informaţie care a dus, joi, la creşterea acţiunilor acesteia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.