Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anthony Martial, în dificultate la Manchester United: Dacă doreşte să plece, jucătorul este cel care trebuie să informeze clubul sau pe mine

www.worldsoccer.com
manchester united

Francezul Anthony Martial, în dificultate la Manchester United, va trebui să "informeze" clubul dacă doreşte să plece, a declarat luni antrenorul său, Ralf Rangnick, scrie AFP, citat de agerpres.

"Dacă doreşte să plece, jucătorul este cel care trebuie să informeze clubul sau pe mine", a reacţionat Rangnick în timpul conferinţei de presă susţinută cu o zi înainte de meciul cu Brentford din Premier League.

Săptămâna trecută, agentul lui Martial vorbea despre intenţia jucătorului de a pleca de pe Old Trafford în perioada de transferuri de iarnă.

"El vrea să joace. Nu vrea să mai rămână, în ianuarie ar vrea să plece, voi vorbi în curând cu clubul,'' a spus agentul Philippe Lamboley.

''Nu comunic cu agenţii prin mass-media. Jucătorul nu a discutat despre asta cu noi sau cu mine'', a insistat Rangnick, adăugând că declaraţiile lui Lamboley în presă nu l-au interesat prea mult.

Ajuns la Manchester United de la AS Monaco în 2015, Anthony Martial, în vârstă de 26 de ani, este aproape izolat la echipă, unde a evoluat în acest sezon în doar două meciuri, marcând un gol.

Martial are contract cu United până în 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.