Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antoine Griezmann: 'Știu unde voi juca în sezonul viitor'

Antoine Griezmann

Antoine Griezmann se pregătește de meciul echipei sale naționale, Franța, din preliminariile EURO 2020, în fața selecționatei Turcia de sâmbătă, 8 iunie, dar nu scapă de eterna întrebare "cu ce club va semna?", potrivit Mediafax.

Campionul mondial a oferit un interviu celor de la "Telematin" și a precizat că nu va continua la Atletico Madrid.

"Știu unde voi juca în sezonul viitor", a spus Griezmann, care nu a dezvăluit însă numele formației cu care va semna. Atacantul în vârstă de 28 de ani a glumit cu jurnaliștii francezi adăugând: "Nu pot să spun că este vorba de Miami".

Dilema în ceea ce privește viitorul lui va mai dura până pe 1 iulie, atunci când clauza de reziliere va scădea de la 200 la 120 de milioane de euro.

Citește și: Marketa Vondrousova a plecat ca o învingătoare de la Roland Garros: Felicitări, Ash. Mi-ai dat o lecție astăzi, îți mulțumesc

Deși Griezmann refuză să spună numele viitorului său club, presa din Franța scrie că acesta va ajunge la Barcelona. De cealaltă parte, vestiarul catalanilor nu pare cel mai fericit de această mutare. Spaniolii susțin că Messi & Co. îl vor pe Neymar în lotul blaugrana.

Messi: "Nu ne dăm cu părerea"

Vineri, 7 iunie, în cadrul unei conferințe de presă susținută înaintea participării Argentinei la Copa America, Lionel Messi a fost întrebat despre venirea lui Antoine Griezmann la Barcelona. Căpitanul campioanei din La Liga a răspuns sec, vorbind la plural: "Nu ne dăm cu părerea"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.