Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anton Heleşteanu a fost numit în fruntea departamentului de scouting de la Politehnica Iași

fotbal drepturi tv minge

După ce Mihai Teja a devenit, luni, noul antrenor principal al Politehnicii Iași, echipa din Copou şi-a mărit stafful, marţi, prin cooptarea fostului arbitru FIFA, Anton Heleşteanu, în fruntea departamentului de scouting. Anunţul a fost făcut de clubul ieşean pe site-ul oficial potrivit mediafax

Cu o carieră în arbitraj începută în 1994, Anton Heleşteanu a arbitrat 97 de meciuri în Liga 1 şi a fost arbitru FIFA. S-a retras din arbitraj în 2007 şi a ocupat funcţia de director sportiv la cluburi precum FCM Târgu Mureş, FC Vaslui, FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti.

”Mă bucur din suflet că m-am întors acasă şi sper ca împreună cu colegii şi cu jucătorii să confirmăm că Poli Iaşi este o echipă de mare tradiţie. Sunt onorat de propunerea pe care mi-au făcut-o cei care conduc destinele fotbalului ieşean şi sper ca împreună să ducem echipa din Copou acolo unde îi este locul, între primele din Liga 1”, a declarat Heleşteanu pentru ProSport.

Departamentul de scouting din Copou condus de Anton Heleşteanu îi va cuprinde şi pe team-managerul Marius Onofraş, fostul antrenor secund Adrian Kerezsy şi prof. Nucu Antohi, director al şcolii de antrenori CRSSE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.