Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonel TANASE: Doneaza sange, ajuta un roman!

Guvernul Romaniei
Antonel Tănase
Antonel Tănase, Președinte PNL Sector 3, Secretar General al Guvernului și candidat în cursa pentru Camera Deputaților, semnaleaza faptul ca numarul donatorilor de sange a scazut mult de la inceputul pandemiei COVID-19. Acesta scrie pe pagina de facebook:
”În urma discuțiilor cu medicii am aflat că numărul donatorilor de sânge a scăzut mult de la începutul pandemiei COVID-19. Este normal ca oamenilor să le fie teamă să nu contacteze virusul, însă, în același timp, trebuie să fim cu toții conștienți că numai împreună, ajutându-ne unii pe alții, putem să depășim cu bine această perioadă foarte dificilă. Centrele de transfuzie se luptă în fiecare zi ca să poată să salveze vieți. Oamenii trebuie să conștientizeze că donarea de sânge, la fel ca donarea de plasmă pentru bolnavii de COVID-19, salvează vieți.
E nevoie acum de implicarea tuturor românilor. Dragi români, vă rugăm, donați sânge! Salvați vieți! Ziua Națională a tuturor românilor este în fiecare zi! Este nevoie ca, în fiecare zi, să fim alături de cei aflați în suferință.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.