Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonio Tajani, declarații de ULTIMĂ ORĂ despre discuțiile purtate cu Viorica Dăncilă și cabinetul de miniștri

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila tajani

Premierul Viorica Dăncilă l-a primit, în această dimineață, la Palatul Victoria, pe președintele Parlamentului European, Antonio Tajani. După discuțiile purtate, Tanjani a făcut și o serie de declarații.

"Așa cum a spus și doamna prim-ministru ne dorim ca acastă președinție să fie un succes pentru UE. Sunt foarte multe dosare pe care trebuie să îmcercăm să le soluționam. Am avut o întâlnire bilaterală și cu membrii guvernului. Am discutat despre Brexit și despre prioritățile Parlamentului European, despre drepturile cetățenilor britanici din UE, trebuie menținute și angajamentele luate de UE.

Cu toții avem încredere în negociatorul Barnier, dar Parlamentul va avea ultimul cuvânt de spus. Am solicitat colaborarea guvernului român privind migrația. Este vorba de pachetul cu cele șapte reguli de la Dublin. Avem nevoie de o acțiune determinată din partea Guvernului Român, am primit asigurări că se va implica activ în combaterea fenomenului migrației", a spus președintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

Citește și: Victor Ponta a luat FOC după remanierile din CEx: Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, Darius Vâlcov și Liviu Dragnea, DESFIINȚAȚI

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.