Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Antonio Conte vrea să rămână pe 'merit' la Tottenham

Antonio Conte

Antrenorul italian al echipei Tottenham Hotspur, Antonio Conte, aflat aproape de finalul contractului cu gruparea londoneză, contract ce se încheie pe 30 iunie anul viitor, a spus că nu a început negocieri cu conducerea clubului pentru o prelungire a înţelegerii, dar a arătat că dacă va rămâne în continuare vrea să fie "pe merit", scrie AFP.

"Ştiu că contractul meu se încheie pe 30 iunie. Cred că clubul trebuie să facă evaluarea corectă până atunci, e important să vedem ce se va întâmpla în restul sezonului, dacă cei din conducere vor fi sau nu mulţumiţi de mine, de progresele pe care le-am făcut cu echipa. Din punctul meu de vedere este important să ştiu că dacă mi se va oferi o prelungire, să fie pe merit", a spus Conte, potrivit Agerpres.

El a arătat că până atunci va fi nevoie să discute cu oficialii grupării pentru aducerea unor noi jucători în perioada de transferuri din ianuarie.

În prezent, Tottenham se află pe locul 4 în Premier League, după 14 etape, cu 26 de puncte, la 8 puncte de liderul Arsenal Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.