Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul care a violat de 27 de ori minore, trimis în judecată

Țibru Ion, antrenorul de handbal de la un club privat, le-a violat pe mai multe fetițe, în cantonament la Predeal și Constinești, dar și acasă la el. Violurile au avut loc pe durata a doi ani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului ȚIBRU ION.

În sarcina acestuia s-a reţinut săvârşirea a 27 de infracțiuni de viol și 3 infracțiuni de corupere sexuală a minorilor, față de 7 victime minore, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani.

În rechizitoriul întocmit, procurorul a reţinut următoarea situaţie de fapt:

Inculpatul ȚIBRU ION, în prezent în vârstă de 65 de ani, în calitate de antrenor al unei echipe de handbal feminin pe care acesta a organizat-o, începând cu anul 2010, în cadrul unui club sportiv din mun. București, a dobândit, de-a lungul timpului, autoritate și influență asupra mai multor componente ale echipei, minore cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani (persoane vulnerabile atât prin prisma vârstei cât și prin prisma situațiilor personale și familiale).

În acest context, în perioada iulie 2013-iunie 2015, profitând de împrejurările create în cadrul cantonamentelor pe care acesta le-a organizat – Costinești, iulie 2013 și iulie 2014; Predeal, decembrie 2014 – sau invitând minorele la locuința sa din București, sub diverse pretexte (în special, acela de a merge împreună la diverse școli pentru a împărți pliante pentru promovarea echipei de handbal), prin constrângere (de cele mai multe ori morală dar și fizică), a întreținut raporturi sexuale sau a realizat alte acte de penetrare vaginală asupra acestora. O parte din aceste agresiuni au fost comise asupra unor minore în prezența altora.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.