Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul celor de la Dinamo trage un semnal de alarmă: Ce vrem să facem? Să omorâm jucătorii?

Tehnicianul dinamovist Gheorghe Mulţescu a declarat, după meciul cu FC Voluntari, câştigat cu scorul de 2-1, că este foarte îngrijorat de faptul că echipa sa trebuie să joace din două în două zile şi a făcut un apel către cei care au competenţă să facă ceva.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 100: Imbecililor! Nu Firea nu vă dă apă caldă!

“Este aer curat, oxigen. Aveam nevoie de trei puncte ca de aer. Sunt cu atât mai mult preţioase pentru că au fost obţinute contra unei echipe foarte bune şi noi am stat trei săptămâni în carantină, o parte dintre cei mai valoroşi jucători au plecat, ne-am antrenat cum ne-am antrenat... Am apelat la toate resursele, experienţa mă ajută şi secunzii m-au ajutat foarte mult, au avut un rol esenţial, poate mai mare decât al meu. (...) Este inadmisibil să fim programaţi în halul ăsta. Nu se poate la două zile, o echipă care a stat atât în carantină.. Jucătorii nu s-au adaptat la efort, sunt afectat organele vitale. Ce facem? Aşteptăm să cadă unul pe teren? Faceţi ceva! Cine trebuie să facă. Alte ţări au avut mai multă înţelegere sau respect pentru cetăţenii lor.  Franţa a închis, Austria a închis. Noi ce vrem să facem? Să omorâm jucătorii?”, a spus Mulţescu pentru posturile care transmit Liga I.

“Am mari îndoieli şi frică. Din două în două zile... Nici dacă eram pedepsiţi la ocnă pentru vini foarte grave nu se întâmpla aşa”, a mai declarat tehnicianul, în conferinţa de presă de după meci.

Formaţia Dinamo a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Voluntari, într-o partidă din etapa a XIII-a a play-out-ului Ligii I.

Dinamo, pentru care a fost primul meci după 21 de zile, are opt partide jucate în play-out, câteva confruntări fiindu-i amânate după apariţia mai multor cazuri de infectare cu coronavirus în echipă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.