Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea, despre Tomas Ryde: 'Am lucrat cu el și nu mi-a inspirat încredere niciodată'

Facebook
Tomas Ryde

Antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea, răbufneşte la adresa selecţionerului Ryde. Tehnicianul oltencelor, câştigător al Cupei EHF în 2018, a lansat un atac la adresa selecţionerului suedez, anunță MEDIAFAX.

Burcea spune că îl cunoaşte pe tehncianul nordic şi din punct de vedere profesional nu a avut niciodată încredere în acesta. Antrenorul oltean consideră că sunt destui tehnicieni români care pot antrena echipa naţională, care ar fi putut obţine mai mult la Mondialul din Japonia. Consideră că străinii au beneficiat de mult mai multă încredere şi mai mult suport financiar din partea FRH decât antrenorii români.

Citește și: Lovitură pentru Adrian Năstase! Decizia luată azi .

”Am încredere mare în colegii mei, sunt mulţi care ar putea antrena echipa naţională. Sunt şi cei cu experienţă, sunt şi cei din noul val. Mulţi dintre noi am demonstrat, dar e important să avem acelaşi suport şi aceeaşi remuneraţie precum selecţionerii străini. Eu nu m-aş duce niciodată pe 1 leu la naţională, când ştiu că Ryde a primit 10 lei.

Nu am nimic cu antrenorii străini, sunt mulţi pe care i-am cunoscut şi au mare valoare, precum Olivier Krumbholz, Jan Pytlick, Ulrik Wilbek şi alţii, oameni de calibru. Am lucrat şi eu cu Ryde şi nu mi-a inspirat niciodată încredere, iar echipa naţională putea realiza mai mult la acest turneu final. A fost şi Marin Ambros, care a plecat cu un sac de bani şi nu a făcut nimic pentru România. Ce să simtă aceşti antrenori pentru echipa naţională? Ryde nici nu-şi găseşte inima, ca să ducă mâna la ea!”, a spus Bogdan Burcea pentru ProSport.

În urmă cu câţiva ani, Bogdan Burcea a fost unul dintre secunzii lui Gheorghe Tadici la naţionala României, alături de Florin Pera, actualul antrenor al campioanei, HCM Rm. Vâlcea.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

Naţionala României a suferit 3 înfrângeri drastice la Mondialul din Japonia, cu Spania, Rusia şi Suedia, mai având doar obiectivul de a evita ultimul loc în grupa principală, în urma jocului de miercuri, cu Japonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.