Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul de pe bancă al FCSB, după ce i s-a cerut demisia: 'Mie? Ok! Am auzit ceva, dar nu ştiam dacă a la adresa mea. Eram concentrat la joc'

digisport.ro
gigi becali toni petrea

Antrenorul echipei FCSB, Anton Petrea, a subliniat importanţa golului egalizator marcat în prelungirile meciului cu CFR Cluj, care păstrează formaţia lui în lupta pentru titlu.

"Cred că am avut o evoluţie bună, cel puţin repriza a doua nu cred că am dat prea multe şanse adversarului. Am primit două goluri din faze fixe şi un gol pe tranziţia negativă, care ne-au îngreunat jocul nostru. Am condus cu 1-0, după aia să te vezi condus cu 2-1 după două greşeli colective... Până la urmă mă bucură că am reuşit să revenim şi am pus sub presiune CFR-ul, am reuşit să egalăm, în repriza a doua şi iar am primit gol după o fază fixă, o fază norocoasă din punctul meu de vedere.

Citește și: Nu se dezminte! Dan Petrescu anunță că CFR Cluj a pierdut campionatul: 'Nu ajungem campioni aşa niciodată. Titlul se va duce în altă parte'

E important că am reuşit să egalăm pe final şi suntem tot acolo unde eram înaintea jocului. (n.r. - despre schimbarea sistemului după pauză). Am fost forţat şi de împrejurări şi de scor, a trebuit să improvizăm. A contat şi acest aspect (n.r. - schimbarea fundaşilor laterali care au primit câte un cartonaş galben). Era riscul să primească al doilea cartonaş galben şi, în condiţiile în care eram şi conduşi, era foarte greu să mai putem reveni. (n.r. - de ce nu s-a bucurat la golul egalizator) Eram concentrat la ceea ce se întâmpla pe teren, încercam să văd dacă e gol sau nu e gol, că am văzut că s-a creat un meleu acolo şi nu ştiam ce s-a întâmplat. Am fost mai temperat un pic. Eu cred că rămâne deschisă lupta pentru titlu, până la urmă au rămas tot zece puncte. Important este ca de acum încolo fiecare joc pe care îl avem să-l câştigăm şi să sperăm că poate se vor mai încurca şi ei. Deşi la echipa pe care o au, la lotul pe care îl au, e destul de greu. Dar mai au jocuri destul de grele de disputat şi se poate întâmpla orice. (n.r. - dacă a auzit că fanii i-au strigat demisia) Mie? Ok! Am auzit ceva, dar nu ştiam dacă a la adresa mea. Eram concentrat la joc, în rest nu mă interesează", a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Citește și: Ciprian Deac, după 3-3 cu FCSB: 'Din păcate, am pierdut cele trei puncte. Am scăpat victoria printre degete'

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a XXII-a campionatului, în care gazdele au înscris ultimul gol după minutul 90.

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1 Casa Pariurilor, cu 58 de puncte, în timp ce FCSB este pe doi, cu 48 de puncte. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 38 de puncte.

Citește și: Iulian Cristea, după golul care i-a adus FCSB un punct cu CFR: Nu am văzut că a intrat mingea în poartă, colegii au sărit peste mine, eu simţeam o durere mare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.