Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Chelsea dă asigurără că nu-și dă demisia, în ciuda problemelor prin care trece echipa

www.skysports.com
Chelsea

Chelsea trece printr-o perioadă dezamăgitoare, iar presa din Anglia a speculat faptul că Maurizio Sarri ar putea fi demis, însă tehnicianul italian spune că nu a discutat nimic cu șefii clubului legat de acest lucru și încearcă să rămână pozitiv, relatează Mediafax.

Citește și:  Hoții au dat lovitura în timpul meciului dintre Olympique Lyon și Barcelona, din Liga Campionilor: casele unor trei jucători au fost răvășite

Londonezii au fost umiliți în ultimul meci din Premier League, pierzând pe terenul campioanei Manchester City, 0-6. În plus, luni, Chelsea a fost eliminată și din Cupa Angliei, de Manchester United, scor 0-2, iar o parte a fanilor "albaștrilor" nu au mai suportat umilința și i-au huiduit pe proprii jucători.

"Trebuie să mă gândesc că o voi antrena pe Chelsea pentru o perioadă îndelungată. Altfel, nu pot lucra. Nu sunt sigur că așa va fi, dar trebuie să fac asta. Vreau să am obiective pe termen lung.

Sigur, este foarte dificil să ne gândim că vom putea câștiga trei, patru meciuri consecutiv, însă totul se poate schimba într-o zi în fotbal. Cred că avem nevoie de un rezultat bun, iar apoi, cu mai multă încredere, vom fi capabili de orice"

Sarri a pus rezultatele slabe și pe seama programului foarte încărcat al lui Chelsea, program care va continua în aceeași normă. Trupa de pe Stamford Bridge va disputa joi returul cu Malmo, din Europa League, iar apoi o așteaptă Manchester City, în finala Cupei Ligii Angliei, și Tottenham, în campionat.

Maurizio Sarri a fost instalat pe banca lui Chelsea la începutul acestui sezon, semnând un contract valabil până în 2021. După 26 de etape scurse din campionat, londonezii au ieșit din locurile care duc în Champions League, clasându-se pe locul șase, cu 50 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.