Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Dinamo, după ce a pierdut cu echipa Chindia: 'Băieţii s-au temut pentru integritatea lor'

Fanatik
ionel ganea

Tehnicianul echipei Dinamo, Ionel Gane, a declarat, sâmbătă seară, că nu s-a gândit să renunţe din cauza problemelor financiare şi că la meciul cu Chindia Târgovişte, scor 0-1,terenul a fost foarte dificil, relatează News.ro.

“Puţin fotbal. La început dacă credeam că se poate juca pe teren, pe parcurs a fost foarte greu. A fost un teren îngheţat şi a fost destul de greu. Băieţii s-au temut pentru integritatea lor. Trebuie să văd ce s-a întâmplat. Dacă are instalaţie ar trebui să i se dea drumul. Se pot accidenta jucătorii pentru că a fost un teren îngheţat, nu aveai stabilitate. În fiecare an vorbim şi întâlnim aceeaşi situaţie. E foarte greu, şi jucătorii adverşi şi jucătorii mei se plângeau de teren în vestiar. Nu avem stabilitate la nivel de club şi e greu să aduci jucători. Cei din DDB fac eforturi să nu mai plece jucători”, a spus Gane la Digi Sport.

El l-a criticat din nou pe Pablo Cortacero: “Nu au intrat bani. Numai vorbe, nu ştiu ce are de gând acest om. Se trezeşte dimineaţa şi spune ce are în gând. Din august nu a adus niciun leu aici. Singurul sprijin este în DDB, nu este uşor. Eu nu m-am gândit să renunţ, încercăm să rămânem cât mai mult posibil aici, în acest moment mă preocupă faptul că nu aş vrea să mai plece jucători importanţi. Sper să mai aduc 2-3 jucători”.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Berisha, în minutul 65.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.