Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei FC Barcelona s-a declarat pesimist în privinţa reluării sezonului de fotbal din Spania

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Quique Setien, s-a declarat pesimist în privinţa unei reluări prea devreme a sezonului din Spania, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, relatează DPA.

Fotbalul din Spania a fost suspendat pe termen nedefinit, dar preşedintele ligii spaniole, Javier Tebas, a sugerat că meciurile s-ar putea relua cel mai devreme pe 28 mai şi cu protocoale stricte pentru asigurarea sănătăţii jucătorilor şi antrenorilor, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Avertisment! Consumul de alcool crește riscul de contractare a Covid-19 și înrăutățește efectele bolii

''Mi se pare mai degrabă că nu vom avea un start. Va fi foarte dificil din punct de vedere logistic să putem reuşi asta. Numărul de reguli de care vor avea nevoie, nu ştiu dacă vor fi capabili de asta. Nu sunt convins că vom putea reveni curând la antrenamente, citind ceea ce citesc'', a declarat Setien la RAC1.

Mijlocaşul catalan Sergio Busquets are de asemenea îndoieli că sezonul s-ar putea relua în curând: ''Va fi foarte dificil pentru toată lumea să se strângă din nou, sezonul să înceapă din nou, când ai echipe care trebuie să călătorească. Am auzit că La Liga vrea să strângă la un loc echipele pentru câteva săptămâni (pentru a finaliza sezonul). Dar eu cred că e prea mult şi nu se poate face. Ar fi prea multe probleme''.

Citește și: În continuare exportăm forța de muncă. 150 de lucrători în agricultură din România ajung în Marea Britanie

La momentul suspendării primei ligi, FC Barcelona este lider cu 58 puncte, urmată de Real Madrid (56), când au mai rămas 11 etape de jucat. Spania este una dintre cele mai afectate ţări de coronavirus, cu peste 182.000 de bolnavi şi peste 19.100 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.