Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Eusebio Di Francesco este dorit de clubul Sevilla

indianexpress.com
eusebio di francesco

Aventura italianului Eusebio Di Francesco pe banca tehnică a clubului AS Roma s-a încheiat în luna martie 2019, atunci când gruparea giallorossa a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor de Porto. Tot atunci, de la formația din Italia a plecat și directorul sportiv, Monchi, informează Mediafax.

Citește și: Dinamo București şi Poli Iaşi au terminat meciul la egalitate, scor 0-0, în play-out-ul Ligii I

Oficialul spaniol nu a rămas mult timp fără echipă, acesta s-a întors la formația Sevilla, deși a fost dorit și de Arsenal. A preferat să se întoarcă la clubul din La Liga, acolo unde a făcut cea mai mare performanță în calitate de director sportiv.

Potrivit jurnaliștilor din Italia și din Spania, Monchi și Eusebio Di Francesco ar putea colabora din nou. De data aceasta antrenorul din Peninsulă ar merge pe teritoriul lui Monchi. Ziariștii de la Tuttomercatoweb, care îi citează pe cei de la Estadio Deportivo, notează că fostul antrenor al romanilor este dorit de Sevilla, care este dispusă să îi ofere un contract pe următorii doi ani tehnicianului.

Joaquin Caparros este antrenorul interimar al Sevillei, care a ajuns pe banca echipei din La Liga după ce tehnicianul Pablo Machin a plecat de la club, în martie, în aceeași perioadă în care Monchi și Eusebio Di Francesco s-au despărțit de AS Roma.

Eusebio Di Francesco a ajuns la formația giallorossa în iunie 2017, atunci când l-a înlocuit pe Luciano Spalletti pe banca tehnică de pe Olimpico. În vârstă de 49 de ani, tehnicianul italian a reușit să ajungă cu Roma până în semifinalele Ligii Campionilor, în sezonul 2017-2018, după ce a eliminat-o pe Barcelona. În ediția trecută de campionat, AS Roma a încheiat Serie A pe locul trei. După aceste reușite, în vara anului 2018, Di Francesco și-a prelungit contractul cu romanii pentru următoarele două sezoane. În martie 2019 a plecat de la Roma, lăsând echipa pe locul patru, poziție care merge în Liga Campionilor

Acum, cu tehnicianul Claudio Ranieri și o singură etapă rămasă de jucat în Serie A, AS Roma este pe locul șase.

De cealaltă parte, Sevilla a încheiat sezonul 2018-2019 din La Liga pe locul șase, poziție care duce în preliminariile pentru calificarea în Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.