Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă: 'Am dominat jocul. Eram convins că vom marca multe goluri'

frf.ro
bogdan vintila

FCSB a spart gheaţa în Liga 1. După victoria din Cupa României, vicecampioana a reuşit să câştige şi în play-off. „Roş-albaştrii” s-au impus cu 4-1 în faţa celor de la Universitatea Craiova. La finalul meciului, antrenorul Bogdan Vintilă şi-a lăudat jucătorii, potrivit Mediafax.

Acesta a fost prima partidă din play-off jucată fără spectatori, după ce Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că toate meciurile din Liga 1 se vor disputa cu porțile închise. Decizia a fost luată în încercarea de a opri răspândirea noului coronavirus.

La finalul meciului, antrenorul Bogdan Vintilă şi-a lăudat jucătorii.

Guvernul ia în calcul ÎNCHIDEREA Bisericilor: Discuții cu Biserica Ortodoxă

„Îmi felicit jucătorii pentru că au ştiut să gestioneze foarte bine jocul. Sper ca de acum încolo să o ţinem tot aşa. Nu cred că totul se va decide la Cluj, mai sunt etape de jucat. Depinde cum va fi terenul la Cluj, dacă vom putea pasa. Acum nu vreau să mă gândesc la jocul de la Cluj. Doar cu atitudine reuşeşti să faci lucruri bune. Eram convins că vom marca multe goluri. Am dominat jocul de la un capăt la celălalt, din punct de vedere tactic. Îi felicit pe jucători. Din păcate, Olaru s-a accidentat şi cred că are fractură de pomete. În mod normal se acordă şi cartonaşul roşu, dar asta este, trecem peste”, a spus Bogdan Argeş Vintilă, potrivit digisport.ro.

FCSB a urcat pe locul doi în clasamentul din play-off, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, 26, şi la trei puncte distanţă de liderul CFR Cluj, care va juca luni în etapa a doua, contra celor de la Gaz Metan Mediaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.