Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FCSB: 'Faptul că Tănase nu a plecat pe mine mă bucură. Cred că a fost “plimbat” prin toată Europa şi prin Orientul Mijlociu'

realitateasportiva.net
Florin Tănase

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat că se bucură că Florin Tănase a rămas la gruparea bucureşteană şi că speră că jucătorul va avea “mai multe reuşite” în acest an.

“M-am obişnuit cu discuţiile astea vizavi de Tănase. E important, e căpitanul echipei, liderul, golgheterul şi faptul că nu a plecat pe mine mă bucură. Cred că şi el e mulţumit până la urmă că e aici, că ajută echipa în continuare, chiar dacă nu s-a realizat niciun transfer până acum din tot ce s-a vorbit. Prin Emirate, prin Europa... cred că a fost plimbat prin toată Europa şi prin Orientul Mijlociu. E liniştit, e ok, se pregăteşte foarte bine şi aşa o va face în continuare. Sper să aibă şi mai multe reuşite anul ăsta, să ajute echipa cât mai mult”, a spus Petrea la FCSB TV, relatează News.ro.

El consideră, înainte de reluarea Ligii 1, că FCSB are un lot echilibrat. “Avem un lot echilibrat, jucători care oricând pot face parte din primul 11. Nu-mi doresc decât să avem jucătorii sănătoşi, să se poată pregăti foarte bine şi să joace foarte bine”, a adăugat tehnicianul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.