Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FCSB, întrebat care a fost motivul schimbărilor din meciul cu FC Botoșani: Știți foarte bine cum se procedează la noi, nu mai are rost întrebarea

prosport.ro
Dinu Todoran antrenor fcsb

FCSB a remizat joi seara, în deplasare la FC Botoșani, scor final 0-0, Florin Tănase ratând un penalty, în minutul 61 al partidei. Dinu Todoran a făcut două schimbări controversate, schimbând în repriza secundă ambii fundași centrali.

La interviul de după meci, Dinu Todoran a recunoscut indirect, la Digi Sport, că schimbările nu au fost făcute la decizia sa. Întrebat care a fost motivul celor două schimbări, răspunsul său a fost franc: „Știți foarte bine cum se procedează la noi, deci nu mai are rost această întrebare.”

Referindu-se la ratarea penalty-ului de către Florin Tănase, Todoran nu s-a arătat deloc supărat, spunând: „ E fotbal, a ratat și Mbappe.”

Dealtfel, tehnicianul bucureștenilor a considerat că echipa sa a dominat integral jocul și că principala problemă a jucătorilor săi a apărut în faza de finalizare, scrie Mediafax.ro.

În replică, Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, s-a arătat extrem de încântat de rezultat, ironizând declarațiile anterioare ale adversarilor, care considerau că la acest meci doar deplasarea urma să fie grea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.