Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul italian al echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, spune că se va baza în continuare pe Eden Hazard

calciotoday.it
Carlo Ancelotti

Antrenorul italian al echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, spune că se va baza în continuare pe atacantul belgian Eden Hazard, considerând că acesta demonstrează o formă din ce în ce mai bună, scrie walfoot.be.

"Hazard s-a antrenat bine şi îl văd mai bine decât înainte de Cupa Mondială. A făcut o treabă bună. Cu atâtea meciuri care urmează, va fi unul dintre jucătorii pe care îi voi folosi", a asigurat Ancelotti, potrivit Agerpres.

Aşa cum se ştie, la începutul lunii, Eden Hazard, unul din starurile selecţionatei Belgiei, anunţa, pe contul său de Instagram, că pune capăt carierei internaţionale, după eliminarea reprezentativei ţării sale în faza grupelor la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

"O pagină s-a întors astăzi... Vă mulţumesc pentru dragostea voastră. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru inegalabil. Vă mulţumesc pentru toată această fericire împărtăşită din 2008. Am decis să pun capăt carierei mele internaţionale", a scris atunci atacantul echipei Real Madrid, în vârstă de 31 de ani.

Căpitanul Belgiei la Cupa Mondială a adunat 126 de selecţii şi a înscris 33 de goluri El a sărbătorit prima sa convocare în noiembrie 2008, împotriva Luxemburgului, când avea 17 ani şi 316 zile.

Ultima apariţie a lui Eden Hazard în tricoul Belgiei a fost pe 1 decembrie, când a intrat pe teren în ultimele minute ale meciului cu Croaţia (0-0), din faza grupelor CM 2022. Acest rezultat nu le-a permis belgienilor să se califice în optimile de finală, părăsind competiţia din Qatar.

La finalul acelei partide, Hazard şi-a exprimat îndoielile cu privire la viitorul carierei sale internaţionale, indicând că pleacă în vacanţă pentru a se gândi la acest lucru.

Puţin folosit la nivel de club în ultimele trei sezoane, jucătorul lui Real Madrid a contat pe turneul din Qatar pentru a arăta că "nu este terminat".

"Odată cu ritmul meciurilor, îmi voi găsi nivelul. Nu am devenit rău în câteva luni", a explicat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.