Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lotului naţional de dirt track a murit la vârsta de 66 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Antrenorul lotului naţional de dirt track, Petre Iancu, a decedat din cauza COVID-19, vineri, cu doar o zi înainte să împlinească 66 de ani, a anunţat Federaţia Română de Motociclism pe site-ul său.

Iancu, antrenor de dirt track şi la clubul CSTA Bucureşti, a alergat în a doua jumătate a anilor '70 la disciplinele speedway şi viteză (clasa motocicletelor cu ataş). La dirt track a concurat pentru clubul Metalul Bucureşti, iar la viteză pentru clubul la care a antrenat peste ani, CSTA Bucureşti, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Decizie ISTORICĂ luată de Patriarhia Română față de românii din străinătate + AVERTISMENTUL pentru noua coaliție guvernamentală

După desfiinţarea uzinei Faur Bucureşti, Petre Iancu s-a ocupat de mutarea secţiei de motociclism de la fostul club Asociaţia Sportivă Gică Voiculescu la CSTA şi a fost antrenorul secţiei de dirt track a CSTA în ultimii 15 ani, iar din 2016 a devenit antrenor al lotului naţional.

Petre Iancu, membru al Comisiei de dirt track a Federaţiei Române de Motociclism, a fost răpus de COVID-19, după ce fusese internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.