Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Hapoel Beer Sheva o ameninţă pe Steaua: Trecem printr-o formă bună şi nu ne sperie Steaua

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua

Tehnicianul echipei Hapoel Beer Sheva, Barak Bakhar, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa se află într-o perioadă bună şi este speriată de Steaua, adversara din grupele Ligii Europa. Hapoel poate obţine un rezultat bun pe Arena Naţională dacă va elimina greşelile din meciul tur cu Steaua, crede Bakhar.

"În primul meci am fost mai buni, dar nu am fost destul de concentraţi şi cred că dacă vom elimina mâine aceste greşeli avem speranţe la un rezultat bun. Noi suntem pregătiţi, ştim că Steaua este o echipă puternică, ştim de asemenea că a avut jucători accidentaţi, dar în general este o echipă foarte foarte bună. Noi sperăm să câştigăm, nu ne gândim la altceva. E o partidă importantă pentru noi, nu gândim negativ, sperăm să câştigăm. Nu ne speriem de Steaua. Ştim că e o echipă bună, dar şi noi am avut două victorii, trecem printr-o formă bună şi nu ne sperie Steaua", a afirmat Bakhar.

Tehnicianul a precizat că la început a crezut că echipa sa este cea mai bună din grupă, însă s-a văzut că nu este aşa. "Cu siguranţă va fi o atmosferă frumoasă pe Arena Naţională, dar avem încredere în noi şi în suporterii noştri, care vor veni şi ne vor încuraja. La început am crezut că echipa mea este cea mai bună din grupă, dar rezultatele au dovedit că Steaua este. Cu toate astea suntem încrezători. Ştiu că Steaua are mulţi jucători, este o combinaţie interesantă de jucători experimentaţi şi jucători tineri foarte buni, care sunt sigur că în viitor vor deveni jucătorii naţionalei României", a adăugat Bakhar.

Partida Steaua - Hapoel Beer Sheva, din cadrul etapei a patra a Grupei G a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în direct de Pro TV şi Telekom Sport. În etapa a treia a Grupei G, Steaua s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei israeliene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.