Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Tottenham Hotspur: Fereastra de transferuri? Nimic magic nu se va întâmpla în această fereastră

Tottenham

Fotbaliştii lui Tottenham Hotspur au avut de suferit de pe urma stilului de joc exigent al echipei şi, deşi este nevoie de întărirea lotului pentru a face faţă rigorilor din Premier League, este posibil ca gruparea londoneză să nu facă multe transferuri în mercato din ianuarie, a declarat antrenorul Ange Postecoglou, citat de Reuters.

Tottenham a avut un start de sezon excepţional şi a fost pe primul loc după zece partide fără înfrângere, dar cinci meciuri pierdute şi o serie de accidentări au făcut ca Spurs să fie pe locul cinci la jumătatea sezonului, la şase puncte de liderul Liverpool.

James Maddison, Cristian Romero, Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven, Ryan Sessegnon şi Manor Solomon sunt accidentaţi, în timp ce Ivan Perisic va lipsi până la finalul sezonului din cauza unei rupturi de ligamente încrucişate.

În timp ce majoritatea jucătorilor sunt pregătiţi să revină pe gazon în următoarele săptămâni, Postecoglou nu se aşteaptă la întăriri în fereastra de transferuri care se deschide pe 1 ianuarie. În plus, Hugo Lloris, care a fost mult timp portarul titular, ar putea pleca de la Spurs.

"Fereastra de transferuri? Nimic magic nu se va întâmpla în această fereastră. Ceea ce trebuie să facem este să continuăm să construim", a declarat Postecoglou reporterilor înaintea meciului de duminică, de pe teren propriu, împotriva lui Bournemouth.

"Noi am avut o fereastră cu această echipă pentru a schimba lucrurile. Faptul că suntem în poziţia în care suntem este meritul jucătorilor. În ciuda tuturor provocărilor pe care le-am avut, continuăm să mergem înainte. Vom vedea ce putem face în ianuarie, dar în cele din urmă este vorba de a construi o echipă care să ne ducă acolo unde vrem să ajungem", a spus australianul.

Stilul de joc ofensiv al lui Postecoglou, bazat pe agresivitate şi viteză, şi-a pus amprenta asupra jucătorilor, iar tehnicianul a spus că după încheierea sezonului va fi nevoie de întărirea lotului.

Tottenham a fost învinsă joi cu 4-2 în deplasare de Brighton, după ce în minutul 80 era condusă cu 4-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.