Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Luis Enrique, prezentat oficial la PSG

PSG
PSG

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain a anunţat miercuri numirea, până în 2025, a tehnicianului spaniol Luis Enrique, fost antrenor al FC Barcelona şi al naţionalei Spaniei, în locul lui Christophe Galtier, a cărui plecare fusese oficializată anterior, scrie AFP.

"Este un nou ciclu, va fi un nou mod de a juca, îl avem pe unul dintre cei mai buni antrenori din lume, nu pentru ceea ce a câştigat, ci pentru stilul său de fotbal, ofensiv", a declarat preşedintele grupării, Nasser Al-Khelaifi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la noul centru de formare din Poissy (Yvelines).

Luis Enrique devine astfel al optulea antrenor al PSG de la preluarea clubului de către fondul Qatar QSI (Qatar Sports Investments), în 2011, potrivit Agerpres.

"Vă pot garanta că vom lucra în echipă. Obiectivul comun, staff tehnic şi jucători, este să câştigăm noi titluri", a spus Enrique.

Responsabilii clubului Paris Saint-Germain au semnat miercuri un acord cu antrenorul Christophe Galtier referitor la condiţiile plecării acestuia de la campioana en titre a Franţei, cu un an înainte de expirarea contractului său, a anunţat o sursă apropiată negocierilor.

Galtier (56 de ani), fostul tehnician al echipelor AS Saint-Etienne, Lille şi Nice, pleacă din capitala Franţei după doar un singur sezon, în care a reuşit să cucerească titlul în Ligue 1 cu PSG, însă a ratat celelalte două obiective: Liga Campionilor şi Cupa Franţei.

În vârstă de 53 de ani, Luis Enrique s-a despărţit de selecţionata Spaniei în luna decembrie, după ce La Roja a fost eliminată de Maroc, la loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022 din Qatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.