Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Marius Croitoru (FC U Craiova), suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF

fcbotosani.ro
Marius Croitoru

Antrenorul echipei FC U Craiova 1948, Marius Croitoru, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 320 de lei, miercuri, de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în urma eliminării sale la meciul din prima etapă a Superligii, anunță agerpres.

Croitoru a primit al doilea cartonaş galben în min. 45 al partidei dintre Farul Constanţa şi FC U Craiova (2-1), ambele avertismente fiind acordate pentru proteste.

Două jocuri suspendare a primit şi mijlocaşul Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova), eliminat direct în meciul din Bănie cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (2-2), desfăşurat sâmbătă. Mateiu a fost sancţionat şi cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei.

Fotbaliştii Tiberiu Căpuşă (Chindia) şi Mateus Barbosa Santos (FC Botoşani) au primit suspendări de un joc şi amenzi de 740 de lei fiecare, după ce au fost eliminaţi în partida dintre FC Botoşani şi Chindia Târgovişte (3-2).

Clubul CFR Cluj a fost amendat cu 3.000 de lei, pentru faptul că nu a pus în executare o hotărâre a Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor într-o speţă cu UTA Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.