Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Massimiliano Allegri vrea să se retragă din activitatea sportivă pentru o perioadă

www.agerpres.ro
Massimiliano Allegri Juventus

Massimiliano Allegri (51 de ani) a antrenat 5 ani fără pauză, iar acum a decis că este momentul să se oprească pentru un sezon. Presa din Italia a aflat că antrenorul nu va da curs vreunei oferte, indiferent de numele formaţiilor interesate şi a proiectului care i se pune în faţă, informează Mediafax.

Citește și: Fiorentina este mai ieftină decât Steaua: New York Times dezvăluie preţul tranzacţiei

Experienţa de la Juventus l-a marcat, iar presiunea şi-a pus şi ea amprenta. Informaţia a ajuns la jurnalişti după ce s-a aflat că AC Milan a încercat să negocieze cu el. Ivan Gazidis, CEO-ul milanezilor, a luat legătura cu Allegri, dar acesta şi-a prezentat poziţia, de a sta pe bară pentru întreg sezonul 2019/2020. Pe lângă fosta formaţie a lui Cosmin Contra, Tottenham, PSG şi Bayern Munchen erau şi ele interesate de semnătura lui Allegri.

Italianul a fost demis de la Juventus la jumătatea lunii mai. A fost anunţat că nu va mai fi antrenorul echipei începând cu sezonul următor, în ciuda faptului că înţelegerea sa expira în 2020. Eliminarea prematură din Liga Campionilor pare că i-a determinat pe şefi să ia decizia şi să demareze căutările pentru un nou antrenor, care să preia banca tehnică din sezonul următor. Torinezii au fost eliminaţi în sferturile de finală ale Champions League, după 2-3, la general, contra lui Ajax Amsterdam. Totuşi, echipa lui Allegri a câştigat titlul în Serie A cu câteva etape înainte de finalul sezonului, având un avans uriaş faţă de ocupanta locului secund, Napoli.

Massimiliano Allegri a sosit la Juventus în 2014, când l-a înlocuit pe Antonio Conte. Tehnicianul şi-a trecut în cont cinci titluri de campion, patru Cupe ale Italiei şi două Supercupe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.